.:Företaget:.

 

.:Företaget

  
Salong - Butik

Certifierad  Massör, Hälsopedagog och Frisk & Skönhetsterapeut. 

 

Har du muskel- och ledbesvär, ischias, värk i nacke, axel, rygg och m.m.?

- Terapeutisk massage

- Ortobionomi

- Magnetterapi

- Laserterapi med medicinsk laser

- Företagsanpassad friskvårdsbehandling

   

Sköt om dig!

- Hudvård

- Klassisk fotvård

   

Varför välja syntetiska produkter när det finns naturliga?

Försäljning av: 

- Ekologiska hudvårdsprodukter (Rosenserien, Föllinge)
- Herba Plus kosttillskott

- Vegetabiliska oljor

 

10 % seniorrabatt på alla behandlingar för alla över 65 år

 
      

Hej!

Jag heter Riina Östman och är certifierad massör, frisk & skönhetsterapeut och hälsopedagog. Bland annat erbjuder jag mina tjänster direkt ute på företaget. Jag vänder mig till små företag, även tvåmansföretag samt större företag. Den företagsanpassade friskvård jag erbjuder sker direkt på arbetsplatsen och är anpassad efter de specifika behov och förutsättningar som finns på den. Jag använder mig av en bärbar bänk och brukar spela lugnande musik under behandlingarna. En friskvårdsbehandling utföres med kläderna på, sittandes på en stol eller avklätt liggandes på en traditionell massagebänk. Företagsfriskvården innehåller klassisk massage, avslappningsmassage, samt rådgivning om kost och motion. Vid klassisk massage arbetar man igenom musklerna grundligt. Vid avslappningsmassage använder man lättare och mjukare grepp. Vilket som passar bäst är personlig smak.
Att få massage är ett utmärkt sätt för kropp och själ att varva ner. Många företag bjuder sina anställda på just massage, eftersom man vet att det även har en förebyggande effekt. Vi måste alla ha en god balans mellan arbete och vila, för att må bra.
Fr.o.m. den 1 januari 2004 har reglerna om skattefri motion och annan friskvård förenklats och förtydligats. Det betyder att företag som anlitar en massör för att skapa ett skydd mot ohälsa på sin arbetsplats, kan räkna massage som en avdragsgill kostnad. Innan företaget betalar skatt kan det således dra av hela kostnaden för massagebehandlingarna. Förutsättningen är att erbjudandet om massage går ut till hela personalgruppen och att behandlingarna är av enklare slag. Dessutom är massage inte längre förmånsbeskattad vilket gynnar den anställde. Det har alltså blivit mycket förmånligt för företag att satsa på hälsa och friskvård

Med vänliga hälsningar

Riina 

        

:: Riinas Massage & Hudvård ::
:: Östra Dalgatan 8 (Linden) :: 891 32  Örnsköldsvik ::

Tel: 0660 - 156 10 Mobiltel: 070 - 63 51 386   
E-post  eika57@outlook.com